Geen oud papier inzameling zaterdag 27 juni

In overleg met Gemeente Zoeterwoude en Renewi hebben we besloten om de oud papierinzameling van 27 juni, niet door te laten gaan. Het protocol staat ons nog niet toe om veilig en verantwoord uw oud papier huis-aan-huis in te zamelen.

Het oud papier kan tussentijds wel worden gebracht naar de verzamelcontainers. Deze staan bij het Kooikerplein (Eendenkooi) en het milieuplein op de hoek Stadhouderslaan / Molentocht (nabij VV Meerburg). Er zijn extra afzet containers geplaatst om aan de toegenomen vraag te kunnen voldoen, door uw dozen te legen en plat te maken kunnen we de extra ruimte in deze containers optimaal benutten.

Breng uw oud papier bij voorkeur doordeweeks naar de containers. In het weekend worden de containers niet geleegd, waardoor ze vol kunnen zijn. Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *