Geen oud papier inzameling 30 mei 2020

Geen oud papier ophalen op 30 mei
Geen oud papier ophalen op 30 mei

In overleg met Gemeente Zoeterwoude en Renewi hebben we besloten om de oud papierinzameling van 30 mei, niet door te laten gaan, het protocol staat ons niet toe om veilig en verantwoord uw oud papier in te zamelen.

Het oud papier kan tussentijds wel worden gebracht naar de verzamelcontainers. Deze staan bij het Kooikerplein (Eendenkooi) en het milieuplein hoek Stadhouderslaan / Molentocht (nabij VV Meerburg) . Er zijn extra containers bijgeplaatst om aan de toegenomen vraag te voldoen.

Breng uw oud papier bij voorkeur doordeweeks naar de containers. In het weekend worden de containers niet geleegd, waardoor ze vol kunnen zijn. Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *