Geen oud papier inzameling 25 April 2020

Geen oud papier ophalen op 25 april

In overleg met Gemeente Zoeterwoude en Renewi hebben we besloten om de oud papierinzameling van 25 april, niet door te laten gaan, vanwege de corona maatregelen.

Het oud papier kan tussentijds wel worden gebracht naar de verzamelcontainers. Deze staan bij het Kooikerplein (Eendenkooi) en het milieuplein hoek Stadhouderslaan / Molentocht (nabij VV Meerburg) . Er zijn extra containers bijgeplaatst om aan de toegenomen vraag te voldoen.

Geen papier naast de containers plaatsen, dit zorgt voor overlast en maakt het werk onnodig lastig. Alvast bedankt!

Op doordeweekse dagen worden de papiercontainers dagelijks geleegd en is er plek genoeg. In het weekend worden de containers niet geleegd, waardoor ze vol kunnen zijn. Vriendelijk verzoek hier rekening mee te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.