Verplaatsing najaarsmarkt van “De Rijntamboers” naar begin 2020

Het is “De Rijntamboers” niet gelukt om hun, voor de Zoeterwoudenaren, zo geliefde najaarsmarkt te organiseren in Zoeterwoude Rijndijk. De agenda’s tussen de Eendenkooi als locatie en “De Rijntamboers” als organisator liepen niet synchroon. Er is getracht om uit te wijken naar andere locaties maar ook dit bleek niet tot de mogelijkheden te behoren. De voorzitter van “De Rijntamboers” Jetse Hiemstra betreurt dat het dit jaar niet door kan gaan. Hij merkt op het vooral vervelend te vinden voor de trouwe sponsoren en de inwoners van Zoeterwoude die zelf altijd zorgen voor de verkoopbare spullen en de gezellige dag tijdens de verkoop. Ook de leden en vrijwilligers missen de gezelligheid van het ophalen, plaatsen en verkopen van de goederen aldus de voorzitter. Daarom gaan ze snel op zoek naar een passende datum in het voorjaar van 2020. Zodra hier meer duidelijkheid over is zal dit gecommuniceerd worden. 

Elk jaar vieren ” De Rijntamboers” hun verjaardag met het opluisteren van een mis in de kerk, zo ook dit jaar. De voorzitter nodigt iedereen die  “De Rijntamboers” een warm hart toe draagt dan ook graag uit om de mis op 6 oktober om 9.30 uur  in “De Goede Herder” bij te wonen. De leden laten dan graag horen dat de opbrengst van de najaarsmarkt 2018 goed is besteed aan nieuwe muziek aldus de voorzitter en zullen na de mis nog een klein concert geven in de kerk waar u naar kunt luisteren onder het genot van een kopje koffie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.